’South Park’-skaberne vil ikke gøre grin med Donald Trump i ny sæson

’South Park’-skaberne vil ikke gøre grin med Donald Trump i ny sæson
Den Donald Trump-agtige Mr. Garrison i en tidligere sæson af 'South Park'. (Foto: PR)

Den amerikanske serie ’South Park’, som har hele 26 sæsoner i rygsækken, har tidligere ikke holdt sig tilbage med at gøre grin med nogen – heller tidligere præsident Donald Trump.

Men selvom der er endnu et præsidentvalg på trapperne med den 78-årige milliardær som republikanernes kandidat, bliver der ikke noget Trump i den kommende sæson af ’South Park’, lyder det fra skaberne.

Trey Parker og Matt Stone, som står bag serien, fortæller i et interview med Vanity Fair, at de efterhånden har presset citronen, når det kommer til Trump. Ex-præsidentens vej til tops har blandt andet været synlig i historien om læreren Mr. Garrison, der blev USA’s præsident.

»Vi har forsøgt at lave ’South Park’ gennem fire eller fem præsidentvalg, og det er virkelig svært«, forklarer Stone og tilføjer, »det er sådan et tankerod, og det virker til, at det overtager for meget af det vigtige«.

»Det er åbenlyst fucking vigtigt, men det tager over i alting, og vi har det bare mindre sjovt. Jeg ved ikke, hvad mere vi kunne sige om Trump«, siger Parker.

’South Park’ har været i gang siden 1997 og er kendt for satire om alverdens emner indenfor popkultur, politik og samfund. Serien vender tilbage i 2025 med en ny sæson, som er blevet forsinket, fordi Paramount+ haft brug for tid til at »finde ud af alt deres shit«, siger Stone.

’South Park’ kan ses på Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af