Childish Gambino deler to nye sommertracks – første udgivelser siden ‘This Is America’

Childish Gambino deler to nye sommertracks – første udgivelser siden ‘This Is America’
Childish Gambino i videoen til 'This Is America'.

Childish Gambino har delt to nye numre, og der er dømt storstilet, bekymringsfri sommerstemning. De to nye numre hedder ’Summertime Magic’ og ’Feels Like Summer’. Begge numre ligger på diverse streamingtjenester under en single-pakke med titlen ’Summer Pack’.

Der er tale om et markant stemningsskift, siden Childish Gambino i maj smed den banebrydende, lille bombe ’This Is America’. Denne gang har Glover trukket de hvæssede kløer tilbage til fordel for old school lejrbålsguitar, solbeskinnede synths, kølige korstemmer og dansevenlige rytmer – en vaskeægte sommerpakke, som titlerne ganske rigtigt lover.

Pitchfork meddeler, at begge numrene vil figurere på Glovers kommende fjerde album i selskab med ’This Is America’. Hvis alle tre tracks kommer til at bo under samme tag, lader det til at blive en noget spraglet, men spændende sag.

Læs også: Chance The Rapper bekræfter kommende album med Kanye West og Childish Gambino

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold