6ix9ine siger undskyld til Sleiman i ny video – men konflikten fortsætter

6ix9ine siger undskyld til Sleiman i ny video – men konflikten fortsætter
6ix9ine i Store Vega. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Det skabte overskrifter hele vejen til USA, det det i april kom frem, at Sleiman sagsøgte 6ix9ine. Den danske rapper hævdede at have lavet en sang (‘Red Bandnna/Black Hoodie’) med den amerikanske rapper og betalt 88.000 euro (over 650.000 kroner) for rettighederne til nummeret – hvorefter pladeselskabet 10K Projects blokerede for udgivelsen af sangen, da de har eksklusive rettigheder til al 6ix9ines musik.

Det var altså en rimelig uheldig situation for Sleiman, og det blev nok næppe nemmere af, at 6ix9ine har været fængslet siden november og er involveret i en meget omtalt retssag. Den danske rapper valgte derfor at gå rettens vej tilbage i april. Men nu har sagen taget endnu en drejning.

På Instagram har Sleiman nemlig postet en video af 6ix9ine, hvor den amerikanske rapper undskylder for besværlighederne og lover at tale med folk fra pladeselskabet 10k Projects. Det vides ikke, hvor og hvornår videoen rent faktisk er optaget, men Sleiman delte den altså i weekenden. Der er dog folk i kommentarsporet på Instagram, som mener at have spottet et smørret smil i slutningen af videoen, der ifølge dem kan tolkes som om, at 6ix9ine ikke tager det hele så tungt.

Det gør Sleiman til gengæld. Han kræver nemlig endnu engang løsladelsen af sin sang med følgende ord på Instagram: »Jeg vil have min 6ix9ine-sang, som jeg betalte 88.000 euro for! 6ix9ine accepterer at udgive sangen, som vi aftalte. Men hans label 10K Projects blokerer den og hævder, at de har ejerskab over ham, inklusive min sang. Da vi lavede aftalen og lavede sangen, vidste 6ix9ine 100 procent, at han var signet til 10K. Tekashi må have vidst, det kunne give besvær. Alligevel giver de mig skylden og ikke deres egen artist«.

Læs også: 6ix9ine ville være både bandemedlem og SoMe-stjerne – det blev hans undergang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af