Brad Pitt hænger Trumps corona-håndtering til tørre i ‘Saturday Night Live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I går aftes var ‘Saturday Night Live’-holdet tilbage med endnu en karantæne-special fra deres respektive hjem. Og denne gang var det ingen ringere end Brad Pitt, der tog sig af værtstjansen.

Pitt åbnede showet i karakter som USA’s svar på Søren Brostrøm, Dr. Anthony Fauci, der har været i vælten de seneste uger for sin bramfri kritik af Trumps corona-håndtering.

I åbningen oversætter han nogle af Trumps mange hovedløse corona-udtalelser til faktabaserede svar. Eksempelvis hvad præsidenten egentlig mener, når han siger, at der er en vaccine klar »relativt snart«, eller hvad han mener, når han foreslår at injicere corona-patienter med disinficerende.

Pitt afslutter på behørig vis sin hyldest til Fauci med at takke ham og resten af det amerikanske sundhedsvæsen, der arbejder i døgndrift i kampen mod covid-19.

Showet bød desuden på en optræden af Miley Cyrus, der kastede sig over Pink Floyd-klassikeren ‘Wish You Were Here’, mens Pete Davidson og Adam Sandler slog sig sammen om en karantæne-sang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af