‘Mass Effect Legendary Edition’ udkommer i maj – se den nye trailer

‘Mass Effect Legendary Edition’ udkommer i maj – se den nye trailer
'Mass Effect Legendary Edition'. (Foto: PR)

Så er den stensikker: ‘Mass Effect Legendary Edition’ udkommer den 14. maj.

Den opdaterede udgave af den klassiske sci-fi-trilogi udkommer til PS4, Xbox One og PC, men er også kompatibel med PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den moderniserede udgave af trilogien bliver opgraderet på adskillige punkter, især den visuelle del, hvor alle tre spil nu er i 4K.

Og man kan godt glæde sig, for de tre spil er ikke det eneste indhold – alle udvidelser til samtlige spil inkluderes, så der kommer altså endnu mere sul på opsamlingen.

Derudover er der også småjusteringer på tværs af spillene, så oplevelsen af dem bliver mere strømlinet. Det gælder for eksempel, hvordan våben bruges og flere små, tekniske aspekter af spillets opførsel.

For fans af spillet vil det i særdeleshed vække glæde, at trilogiens forhadte bil, den såkaldte Mako, som man kan køre rundt i på planeter, nu bliver nemmere at styre.

Og så er der heller ikke længere alenlange elevatorture, hvor man venter og venter og venter på at komme op og ned. Dette blev ofte brugt, når spillet skulle loade nye områder af baner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af