Google dropper deres VR-drømme

Google dropper deres VR-drømme
Google View. (Foto: Google)

Virtual reality skulle have været fremtidens helt vilde teknologi, men det har bare aldrig fået sit store gennembrud hos den almindelige forbruger.

Derfor kommer det heller ikke som den helt store overraskelse, at Google nu officielt dropper understøttelsen af deres VR-platform, Google Daydream. Det skriver Android Police.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Google lancerede Daydream tilbage i 2016 sammen med deres eget VR-headset, der fik navnet View. Med View kunne man sætte en telefon ind i headsettet og dermed opleve virtual reality via sin telefon.

Det var planen, at man med Daydream kunne prøve spil, opleve naturomgivelser på tæt hold og se TV-serier hos blandt andet HBO. Det blev dog aldrig til den store succes, og siden da er teknologien langsomt blevet udfaset hos flere samarbejdspartnere.

Har man et View-headset, vil det muligvis stadig virke med visse apps, men fremtidige udgaver af Android, Googles styresystem, vil altså ikke længere understøtte teknologien.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af