Twitter-brugere tager tykt pis på vikingefilmen ‘The Northman’ efter plakat-svipser

Twitter-brugere tager tykt pis på vikingefilmen ‘The Northman’ efter plakat-svipser
Alexander Skarsgård i Robert Eggers' 'The Northman'. (Foto: Screenshot)

Når man skal promovere sit produkt – om det er en film, et album eller sågar bare en mælk – er det altid godt at huske produktets navn. Det burde faktisk være en no-brainer.

Alligevel går det til tider galt, og det er netop det, der er sket med Robert Eggers’ længe ventede vikingefilm ‘The Northman’, som har Nicole Kidman, Alexander Skarsgård og danske Claes Bang på rollelisten.

For da plakater fra filmen blev hængt op i New Yorks undergrundsbane, var der noget, der manglede…

Imens Robert Eggers navn optræder intet mindre end tre gange på plakaten, er der ingen spor af filmens navn.

En klar bommert, jovist, men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og selvom plakaterne nu er blevet erstattet af nye, nåede internettets brugere naturligvis at træde til med en midlertidig løsning.

Således fik filmen flere nye titler, for hvis man skulle være i tvivl, kunne plakaten åbenbart bruges til meget andet end blot en vikingefilm.

Det kunne jo også være ‘Tarzan’, ‘The Flintstones’ eller sågar en efterfølger til ‘The Devil Wears Prada’ i nye og mere ekstreme omgivelser.

‘The Northman’ får dansk biografpremiere den 13. april, og skal man tro de første internationale reaktioner, er der et brag af en særdeles brutal film i vente.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af