Youtuber afslører, hvordan han fakede viralt billede af Amber Heard med kæmpe glas vin

Youtuber afslører, hvordan han fakede viralt billede af Amber Heard med kæmpe glas vin
Amber Heard foran retten tilbage i april 2022. (Foto: Ron Sachs/Consolidated News Pictures/Getty Images)

Da et billede af en frokost-spisende Amber Heard med en balje af et vinglas ved siden af sig for nylig slap ud på sociale medier, gik det ikke overraskende viralt.

Men billedet er falsk, og kvinden på billedet er slet ikke Amber Heard.

Det har den populære youtuber Classify afsløret i en video, hvor han forklarer, at han står bag fupnummeret, skriver Dexerto.

Billedet dukkede første gang op, da internetpersonligheden Blaze fra FaZe-klanen lagde det online på Twitter.

Her hævdede han, at ham og hans kæreste stødte på hende under en frokost, men Blaze var en del af planen, fortæller Classify.

Det hele startede med at finde en Amber Heard-kopi, hvilket skete på Instagram, hvor Classify hyrede skuespillerinden Kseniia Dubovitz.

Hun blev efterfølgende fløjet ud til Los Angeles, hvor hun gennemgik en større makeover, så hun blev iført tøj og makeup, der matcher det, som Heard også har for vane at bruge.

Da Dubovitz var klar, satte hun sig ned ved et bord, fik et glas vin, hvorefter det nu famøse billede blev taget.

Og det var altså her, hvor Blaze kom ind i billedet. Efter han lagde det online på Twitter, eksploderede det og fik mere end 57 tusind likes.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Planen var så stor en succes, at den falske Amber Heard næsten gik viralt af sig selv, fortæller Classify.

Således blev en turistbus fra paparazzimediet TMZ lokket i fælden, da passagerne begynder at råbe efter skuespillerindens klon, ligesom rapperen Bobby Shmurda efter sigende også kiggede forbi for at få et billede.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af