Reddit har opdateret internettets yndlingsgraf over Leonardo DiCaprios forliste forhold til unge kvinder

Reddit har opdateret internettets yndlingsgraf over Leonardo DiCaprios forliste forhold til unge kvinder
Leonardo DiCaprio. (Foto: Jemal Countess/Getty Images)

Da Camila Morrone tidligere på sommeren fyldte 25 år, begyndte sociale medier at hviske om, hvorvidt hendes holdbarhedsdato så småt var overskredet i forholdet til Leonardo DiCaprio.

Skuespilleren har nemlig en sær tendens til at smide sine kærester på porten, når de rammer 25 år (faktisk ofte før), og som forventet ramte den frygtede forbandelse ligeledes Morrone, efter parret for nylig gik hver til sit.

Derfor har Reddit (eller en anonym bruger, som brugerne har snuppet indholdet fra) nu opdateret en af historiens mest ikoniske grafer nogensinde – nemlig den databaserede oversigt over DiCaprios tidligere forhold, der går under navnet Leo’s Law.

Filmstjernen, der er 47 år, har ifølge den særdeles omfattende oversigt en medianalder på 22 år for sine kærester, og imens »han bliver ældre, forbliver kæresterne samme alder«, konkluderer grafen.

Og nu skal vi naturligvis slå fast, at der ikke er noget galt med at date personer uden for ens egen aldersgruppe, så længe det sker inden for lovens grænser.

Derfor er hele joken, som er møntet på Leonardo DiCaprio og ikke hans ekskærester, også udført med et smil i øjet – men oddset på, at næste kæreste bliver endnu en ung kvinde, ligger i hvert fald under 2,5.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af