Julia Fox giver os en komisk ærlig rundtur i sin lejlighed

Julia Fox giver os en komisk ærlig rundtur i sin lejlighed
Julia Fox. (Foto: Astrid Stawiarz/Getty Images)

Julia Fox er bare ligesom alle os andre.

Det må være konklusionen, efter hun har taget sine TikTok-følgere med på en rundtur i sin lejlighed i New York, der ikke ligefrem skriger af penthouse og luksus.

Faktisk hersker der mere en (u)kontrolleret form for kaos, som de fleste nok kan nikke genkendende til – med døende planter, et rodet køkken og åbenbart en enkelt husmus.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound – Julia fox

Videoen har tilsyneladende ramt en nerve på sociale medier, hvor mange kommenterer på hendes hjem.

Én bruger skriver på Twitter, at »vi ville ikke se det her,« imens folk på TikTok er lidt mere barmhjertige og joker med, at »Kanye helt sikkert ikke var på besøg her«.

Som Fox selv forklarer, så er der dog en meget god grund til, at hun ikke lever i sus og dus:

»Jeg bryder mig personligt ikke om, når folk udstiller overdreven rigdom, jeg har det klamt med det«, siger hun i klippet og tilføjer: »Det er bare ødselt, når folk har så store huse, imens der er så mange hjemløse«.

Hendes budskab lader til at vække genklang, for der er overvejende ros til Fox, som har gjort det til en essentiel del af sit brand at være åben og ærlig omkring sit liv online – til stor glæde for brugerne på sociale medier.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af