Anderson .Paak hænger ud på Den røde plads – skyder modeserie

Anderson .Paak hænger ud på Den røde plads – skyder modeserie
Anderson .Paak i Henrik Vibskov-strik (Foto: Anderson .Paaks Instagram)

Igår varmede han publikum op før Bruno Mars’ femstjernede koncert i Royal Arena, men det var tilsyneladende ikke det eneste, som Anderson .Paak fandt tid til under sit københavnerbesøg. For få timer siden har han nemlig delt billeder på sin Instagram Story, der viser ham i det danske solskinsvejr.

Meget tyder på, at det er billeder fra en modeserie skudt omkring Den røde plads på Nørrebro, og .Paak er blandt andet iført Henrik Vibskovs ‘Wine Opener Dressed’-striktrøje (på billedet ovenfor). På et andet billede, som en chilensk producer, der bor i København, har delt på Instagram, optræder .Paak i Astrid Andersens ‘Oversize Anorak’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sunny day with @anderson._paak. #Denmark #Copenhagen #SunnyDay #AndersonPaak

Et opslag delt af Low Robot (@imalowrobot) den

Vi ved ikke, hvem der har skudt billederne, eller hvad de er skudt til, men de kan stadig ses på Anderson .Paaks Instagram-profil og nedenfor.

UPDATE: Den hollandske stylist Lissa Brandon står efter alt at dømme bag serien, og hun har også delt flere videoklip fra shootet i går på sin Instagram Story. Vi ved dog stadig ikke, hvem serien er skudt til.

Læs også: Bruno Mars i Royal Arena: Underholdning af højeste karat

anderson_paak_kbh2.Paak i en oversize-fleece fra Lærke Andersens Pre-Fall-kollektion

anderson_paak_kbh3.Paak i mere.Paak i mere fra Henrik Vibskov

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af