Se Cardi B give Offset en lap dance i musikvideoen til ‘Clout’

Cardi B og Offset er bestemt ikke generte. De snavede på den røde løber til årets Grammys, hvilket varslede at hiphoppens power couple officielt var sammen igen. Inden da havde Offset af flere om gange forsøgt at vinde B tilbage – blandt andet med en meget offentlig undskyldning under en af konens koncerter.

I den nye musikvideo til Offsets ‘Clout’, der har Cardi B som feature, fortsætter parret den ublufærdige stil. Cardi B twerker op af Offset, han tager hende på bagen og det hele slutter af med en lap dance mellem mand og kone.

Tidligere på året udgav Offset det selvudleverende soloalbum ‘Father of 4’, hvor man blandt andet kan høre ‘Clout’.

Læs også: Cardi B taler ud om at have drugget og røvet mænd: »Jeg gjorde, hvad jeg gjorde, for at overleve«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af