Se Jimmy Kimmel oversætte hiphop-lingoen fra Offset og Cardi B’s ‘Clout’ i morsom video

Hiphoppens ultimative stjernepar, Cardi B og Offset, lagde for nyligt vejen forbi Jimmy Kimmels talkshow, hvor de optrådte med Offsets single ‘Clout‘, featuring Cardi B, fra hans seneste album ‘Father of 4‘.

Offset og Cardi B rappede sig ned ad Hollywood Boulevard under deres optræden, der tog pis på det at være influencer i 2019.

Senere i programmet gav Jimmy Kimmel sig til at oversætte hiphop-lingoen på nummeret i et segment med den sigende titel »New Lyrics For Old People«. Og selvom Cardi B en enkelt gang måtte rette på den altid morsomme tv-vært, lykkedes Kimmel faktisk med foretagendet, mens han tog kærligt pis på begge sine gæster.

Cardi B og Offset er efterhånden fast inventar i mediebilledet – ikke mindst i den sidste uges tid, hvor de holdt en overdådig 1-års fødselsdagsfest for deres datter Kulture til en værdi af op mod 2.5 millioner kroner.

Læs også: Jennifer Lopez teamer op med Cardi B og Lizzo i stripper-drama – se traileren til ‘Hustlers’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af