Premiere: Jamaika chiller med slædehunde i videoen til ‘Ufødte’

Jamaika har noget med dyr, når det gælder musikvideoer. Da rapperen meldte sin tilbagekomst på hiphopscenen efter et længere ophold i fængsel var det med ‘Abu Debe’-videoen, hvor han poserede med en falk på armen. Og nu har han netop udgivet musikvideoen til ‘Ufødte’, der er en sang til hans ufødte barn, hvor han chiller med to slædehund-lignende husky-hunde.

‘Ufødte’ er en mere afdæmpet sang end de hårdere tracks, rapperen dyrkede på sit debutalbum ‘Nordsiden’ og på de nylige numre, han har udgivet med vennen Carmon. Videoen er derfor – passende nok – mere minimalistisk og scenisk end en mere overdådig, klassisk hiphopvideo som ‘Sidechick’.

Det nye nummer er Jamaikas første solosang siden ‘Nordsiden’ udkom i januar. Senest har han udgivet ‘Lange tunge’ med Carmon og også gæstet Nivå-rapperens netop udgivne album ‘Tålmodighed’.

Læs også: Halvårets 10 bedste danske album

View this post on Instagram

♠️?♠️

A post shared by ACE (@jamaikaofficiel) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af