James Corden tager tykt pis på ‘Carpool Karaoke’-kritik: »Jeg er bare overrasket over at have gjort noget, der forarger folk mere end ‘Cats’«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste uge gik en video viralt, der viste, at James Corden ikke selv kører bilen i ‘Carpool Karaoke’. Men passer det nu egentlig også? Talkshowværten tog diskussionen op i sit ‘Late Late Show’, og han benægter alle de »falske anklager« på herligste vis.

Han starter indslaget med alvorlig mine, og forklarer, at han nu vil adressere de meget grove beskyldninger, der blev rettet mod ham forrige uge. Men så løfter han stemningen og giver sig i kast med at tage tykt pis på kritikken, der er gået verden rundt:

»Jeg ved, det her ser forkert ud, men jeg vil bare sige, lige nu, at jeg altid kører bilen, medmindre vi gør noget, som vi tror måske ikke er sikkert. Som for eksempel en danserutine eller et kostumeskift, eller hvis jeg er fuld. (…) I tilfældet med Justin Bieber, var der et sikkerhedsproblem, så derfor syntes vi, det var bedst at trække bilen. For at være ærlig, var jeg helt fortabt i hans øjne«, siger han med et stort smil og fortsætter:

»Jeg er bare overrasket over at have gjort noget, der forarger folk mere end ‘Cats’«, joker Corden til stort bifald fra publikum.

Til sidst i indslaget foregriber Corden yderligere kritik, og afslører de sidste hemmeligheder bag tv-programmet: »Jeg hader at være den, der fortæller endnu flere dårlige nyheder, men når nu vi er i gang med at bringe ting frem i lyset: Så har jeg faktisk ikke brug for deres (de kendte gæster, red.) hjælp til at komme på arbejde. Jeg er ofte allerede på arbejde«.

»Vi har heller aldrig en eneste gang brugt den specielle vejbane til delebiler. Og jeg er ked af, at du var så dybt inde i realismen i ‘Carpool Karaoke’, men det er tv, og nogle gange gør vi altså ting udelukkende for underholdningens skyld«.

James Corden viser desuden en liste med fem episoder, hvor han har brugt den omdiskuterede trækvogn, og en liste med de mange andre, hvor han har kørt selv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af