Kesi annoncerer dato for nyt album – ‘BO4L’ lander allerede denne måned

Kesi annoncerer dato for nyt album – ‘BO4L’ lander allerede denne måned
Kesi.

Tidligere i år annoncerede Kesi, at der var et album på vej, da han slap singlen ‘Tilbage’, der havde produceren Hennedub med på omkvædet. Selvsamme Hennedub har teaset tracklisten på Instagram så sent som i går, og nu får vi altså en officiel udgivelsesdato fra rapperen selv.

Kesis nye album ‘BO4L’ er således ude den 31. juli, skriver rapperen på Instagram.

Her har den københavnske kunstner også postet tracklisten, der afslører, at albummet bliver på 13 sange, og selvfølgelig inkluderer ‘Tilbage’ – men også en sang ved navn ‘Hygger mig pt. 2’, der ligner en fortsættelse af det legendariske fællestrack med Gilli fra 2012.

‘BO4L’ bliver Kesis første større udgivelse siden ‘888’-ep’en fra sidste år, og samtidig (utroligt nok) rapperens første deciderede album siden ‘Barn af byen’ fra 2015.

View this post on Instagram

BO4L UDE 31 JULI

A post shared by Oliver Kesi (@kesi) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af