Kanye West overrasker med ny Sunday Service-EP

Kanye West overrasker med ny Sunday Service-EP
Kanye West under Sunday Service på Coachella. (Foto: Rich Fury/Getty Images.)

Kanye West er ved at stable en årlig juletradition på benene: Præcis et år efter at han udgav Sunday Service-albummet ‘Jesus Is Born’, er West og Sunday Service-koret klar med endnu en hyldest til Jesus i form af EP’en ‘Emmanuel’.

EP’en består af fem sange, der er skrevet og executive produceret af West og fremført af Sunday Service Choir. ‘Emmanuel’ betyder »Gud er med os«, og albummet er en erklæret fejring af Jesus’ fødsel gennem ny musik inspireret af antikken og latin.

2020 har været et turbulent år for Kanye West, der i sommer kom i vælten for en række opsigtsvækkende valgmøder i forbindelse med sin fejlslåede præsidentkampagne.

Han skulle desuden have udgivet sit nye album ‘Donda’ i sommers, men det materialiserede sig aldrig. Efterfølgende nægtede han at udgive ny musik, indtil han blev frigjort fra sine pladekontrakter, som han sammenlignede med slavearbejde. Heldigvis gælder det åbenbart ikke Sunday Service-materiale.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af