Fan blev droppet af sin kæreste, så Drake gav ham 350.000 kroner som trøst

Fan blev droppet af sin kæreste, så Drake gav ham 350.000 kroner som trøst
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Det var held i uheld, da en Drake-fans kæreste gik fra ham lige inden en koncert med rapperen lørdag aften i Miami. Drake forærede ham nemlig en stor gave som trøst.

Koncertgængeren havde medbragt et skilt, som Drake bemærkede fra scenen. »Aye, jeg skal lige se det skilt. Jeg kan godt lide det skilt«, hører man Drake reagere i en video.

»Min bro lige her. Han har skrevet: ‘Jeg har brugt hele min opsparing på billetter til min ekskæreste og mig, men ‘Honestly, Nevermind’, det er ‘Her Loss’«, siger Drake og om skiltet, der refererer til rapperens to seneste album, ‘Honestly, Nevermind’ og ‘Her Loss’.

»Så hun er ikke kommet med dig i aften? Er hun ikke med dig til Drake-showet?! Hvad fanden er der galt med hende? Og du er bare herinde iskold med guldkæde og solbriller på? Aye, ved du hvad?« fortstætter Drake.

»Hun kommer til at føle sig rigtig fucked op, for jeg giver dig 50 bands (50.000 dollars, red.), så du kan flexe på hende i aften. Sådan gør vi det i aften, big dog!«

Beløbet svarer til lidt over 350.000 danske kroner.

Sidste måned gav Drake et lignende beløb til en fan, der også havde brugt sin opsparing på at købe billetter til hans show.

På fredag udgiver Drake sit ottende album, ‘For All the Dogs’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af