Taylor Swift blev kåret til årets person – står hun også bag »årets vibe«?

Taylor Swift blev kåret til årets person – står hun også bag »årets vibe«?
Taylor Swift på sin 'Eras'-turné. (Foto: Hector Vivas/Getty Images)

‘Eras’ var det ord, der bedst definerede populærkulturen i 2023.

Sådan lyder det fra online-ordbogen Dictionary.com, der hvert år kårer årets ord, men som nu for første gang også har udnævnt årets vibe – altså det ene ord, der bedst repræsenterer den kulturelle stemning i året, der gik.

Og i 2023 var der intet ord, der sagde mere om kulturen end ‘eras’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For de fleste mennesker hænger ordet nok uløseligt sammen med Taylor Swifts stort anlagte turné af samme navn, og ifølge Dictionary.com spillede popstjernen da også en væsentlig rolle i deres beslutning.

»I 2023 fik ordet ‘eras’ for evigt en ny betydning. Navnet på Taylor Swifts generationsdefinerende ‘Eras’-turné er en direkte reference til dens fejring af de mange forskellige æraer af hendes karriere, på én gang retrospektiv og fremadsynet«, lyder det blandt andet i forklaringen.

Tidligere på måneden blev Swift desuden kåret til årets person af Time Magazine. I samme omvæltning gav hun sit første store interview i fire år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af