‘Better Call Saul’s Bob Odenkirk får eget sketchshow på Netflix

‘Better Call Saul’s Bob Odenkirk får eget sketchshow på Netflix

Netflix er godt i gang med at udvide deres comedy-brand. Udover Tina Feys ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ og den kommende stjernespækkede komedieserie ‘Wet Hot American Summer’ har streamingtjenesten netop bestilt sketchshowet ‘With Bob and David’ med Bob Odenkirk og David Cross i hovedrollerne.

Odenkirk kan netop nu ses i hovedrollen i ‘Breaking Bad’-spinoffet ‘Better Call Saul’ som den sleske advokat Saul Goodman, mens David Cross nok er bedst kendt som den socialt afvigende onkel Tobias Fünke i ‘Arrested Development’. De to skuespillere har tidligere optrådt sammen på ‘The Ben Stiller Show’ samt sketchshowet ‘Mr. Show With Bob and David’, der blev lidt af et kulthit mens det kørte fra 1995-1998 på HBO.

‘With Bob and David’ vil bestå af fire afsnit og en bag om kameraet-special, hvor Odenkirk og Cross vil spille helt nye karakterer. Produktionen begynder senere på året, når Bob Odenkirk holder pause mellem første og anden sæson af ‘Better Call Saul’.

Læs også: Manden inden i Saul Goodman: Se hans triumfer og fiaskoer gennem 20 år som komiker

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold