Se talentfilm på det store lærred (og hold fest) ved nyt dansk filmevent

På torsdag kan dansk films ofte lidt oversete lillebror, kortfilmen, sole sig i rampelyset for en stund.

Det sker i Bremen Teatret kl. 18.30, hvor det nylancerede kortfilmevent ’Short Cuts’ sætter fokus på formatets unikke kvaliteter ved at give tre nye danske kortfilm premiere på det store lærred.

Filmene, der alle er støttet af talentfonden New Danish Screen, er ‘Nylon’ af Jeanette Nordahl, ‘Riders’ af Jesper Vidkjær Rasmussen og ‘Rastløs’ af Asger Krøjer Kallesøe.

Kortfilmformatet er en affyringsrampe for mange store talenter, men deres film får sjældent premiere i biografen. Det ændrer ’Short Cuts’ nu altså på med deres arrangement, der ud over filmene byder på to live-koncerter fra to nyudklækkede filmkomponister, mens DJ’en Christian d’Or sørger for toner til efterfesten.

’Short Cuts’ er ikke ene om at rette fokus mod kortfilmene – også kortfilmfestivalen Odense International Filmfestival, der løber af stablen 24.-30. august, er dedikeret til det ofte eksperimenterende og uforudsigelige format.

Billetter til ’Short Cuts’ kan købes på her. Og glipper man filmene på torsdag, kan man streame dem gratis 21.-28. august hos Electric Parks her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af