Natalie Portman opklarer mordmysterier i den nye krimiserie ‘Lady in the Lake’ – se første trailer

Natalie Portman opklarer mordmysterier i den nye krimiserie ‘Lady in the Lake’ – se første trailer
Natalie Portman i 'Lady in the Lake'. (Foto: PR)

Altid seværdige Natalie Portman er i front for ‘Lady in the Lake’, én af årets mest ventede serier.

I anledning af, at krimidramaet snart lander på Apple TV+ har streamingtjenesten delt første trailer, skriver Deadline.

‘Lady in the Lake’ er baseret på Laura Lippmans romanen af samme navn fra 2019. Handlingen følger jødiske Maddie Schwartz (Portman), der forlader det kedelige liv som hjemmegående husmor for at springe ud som undersøgende journalist i Baltimore.

Her bliver hun besat af historien om den sorte borgerrettighedsforkæmper Cleo Sherwood (spillet af Moses Ingram) og dennes mystiske død, som Maddie forsøger at koble sammen med drabet på en 11-årig jødisk pige.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At dømme efter traileren kommer miniserien til at hoppe frem og tilbage mellem de to kvinders tidsforskudte liv. Det kunne også godt ligne, at Maddie selv træder ind i og bliver en del af sine forestillinger om Cleo i en række surrealistiske sekvenser.

‘Lady in the Lake’ er skabt og instrueret af Alma Har’el, der i 2019 fik sit store gennembrud med sin fjerde spillefilm, ‘Honey Boy’, hvor Shia Lebouf spillede sin egen far i et ligeledes drømmerisk drama.

Den nye serie får premiere på Apple TV+ 19. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af