Lyt: Toro y Moi slipper fire nye sjældne tracks

Lyt: Toro y Moi slipper fire nye sjældne tracks

Toro y Moi aka. Chaz Bundick kender tilsyneladende ikke sin lade side. I hvert fald har han på ingen måde ligget på den i 2015, hvor han rystede både studiealbummet ‘What For?’ og surprise-mixtapet ‘Samantha’ ud af ærmet.

Med et par enkelte dage tilbage af 2015 når Toro’en lige at ryste yderligere et par tracks af sig på falderebet. Denne gang blev det til fire små styks, alle med hashtagget #rare, og hver især byder de på en hel del anderledes lydbilleder, end vi er vant til at høre fra den gode Bundick.

Numrene kan efter sigende stamme fra indspilningerne til Toro y Mois debutalbum, ‘Causers of This’ – eller også er der et mixtape i vente (som det var tilfældet, da han tidligere på året slog sig løs med tracks på Soundcloud) med nye eksperimentelle, hiphop-inficerede græsgange.

Lyt med herunder.

Læs også: Årets bedste sange: Top 15-1
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold