‘Klovn’ vender overraskende tilbage med ny (og sidste?) sæson

‘Klovn’ vender overraskende tilbage med ny (og sidste?) sæson
Frank Hvam og Casper Christensen i 'Klovn the Final'.

Med den vellykkede ‘Klovn The Final’ annoncerede Casper Christensen og Frank Hvam, at det var slut med ‘Klovn’. Dog med den lille kattelem, at det var slut med ‘Klovn’ på film.

Og nu kravler de to komikere gennem kattelemmen, og ud på den anden side kommer såmænd en sæson 8 af deres elskede TV 2-serie. Optagelserne går i gang »om kort tid«, skriver TV 2 i en pressemeddelelse, og sæsonen får allerede premiere til sommer. Så mens det ikke er en kæmpe overraskelse, at makkerparret vender tilbage som deres serie-aliasser, er det i hvert fald overraskende, at det sker så hurtigt efter ‘Klovn the Final’.

Og faktisk er forløbet om den tredje og sidste film, der på grund af corona fik afkortet sit biografliv i foråret 2020, også afgørende for, at serien nu gør comeback.

»For det første har vi det utroligt sjovt, når vi laver ‘Klovn’, og for det andet var det så uforløst at lukke universet ned, da filmen blev taget af sidste forår«, siger Casper Christensen til TV 2.

Frank Hvam lover:

»Med en sæson 8 er vi også stille og roligt gået i gang med at lukke serieuniverset. Vi satser på at gøre det med manér«.

Hvam og Christensen lover, at alt er ved det gamle i ‘Klovn’, selvom sidstnævnte i privaten er blevet både veganer og religiøs.

»Det bliver et gensyn med den gode, gamle Casper fra ‘Klovn’-universet. Sammen med alle de andre gode, gamle kendinge, blandt andre Franks nevø, Bo, og Caspers nye kone, Fnug«, siger Casper Christensen til TV 2, mens Frank Hvam supplerer:

»Personligt har jeg ikke foretaget et eneste nyt valg de seneste 16 år. Det vil skinne tydeligt igennem i sæson 8«.

Opsigtsvækkende er det, at Casper Christensen selv instruerer alle otte afsnit i den nye sæson. De tre film og de seks første sæsoner blev ellers instrueret af Mikkel Nørgaard.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af