‘Gran Turismo 7’ i massiv modvind hos fans – overdynges med dårlige anmeldelser

‘Gran Turismo 7’ i massiv modvind hos fans – overdynges med dårlige anmeldelser
'Gran Turismo 7'. (Foto: PR)

Den tvivlsomme titel som Sonys værst anmeldte udgivelse blandt fans går i øjeblikket til ‘Gran Turismo 7’.

Spillet hagles lige ned af fans på Metacritic efter en periode, hvor spillet blev taget offline og bagefter kom tilbage med kontroversiel opdatering, der skal motivere brugerne til at spendere flere penge i selve spillet med såkaldte mikrotransaktioner, skriver Eurogamer.

Mikrotransaktionerne var også tilgængelige før opdateringen, men havde en langt mindre effekt på spillets indhold frem for nu, hvor det er blevet endnu sværere at låse op for biler uden at skulle gribe i lommen efter kolde kontanter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lige nu ligger den gennemsnitlige brugerkarakter på sølle 2,0 ud af 10 – ingen andre PlayStation-spil har modtaget så sønderlemmende kritik blandt de loyale spillere.

»Byd velkommen til endnu et spil, der er blevet ødelagt efter udgivelsen og de første anmeldelser ved at introducere mikrotransaktioner«, lyder det i en af brugeranmeldelserne.

Samtidig kritiseres PlayStation for bevidst at sende én udgave af ‘Gran Turismo 7’ ud til anmelderne, som derfor anmeldte en version af spillet, der ikke inkluderede de voldsomme mikrotransaktioner.

Bagefter blev opdateringen tilgængelig, efter de første og vigtigste anmeldelser var publiceret, så medierne ikke kunne inkludere kritikpunktet i deres indledende vurdering af spillet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af