Norman Reedus har måske lige afsløret, at ‘Death Stranding 2’ allerede er undervejs

Norman Reedus har måske lige afsløret, at ‘Death Stranding 2’ allerede er undervejs
Norman Reedus i 'Death Stranding'. (Foto: PlayStation)

Norman Reedus er tilsyneladende ikke færdig med rollen som Sam Porter Bridges i Hideo Kojimas ‘Death Stranding’.

I et interview med livsstilsmagasinet Leo indikerede skuespilleren, at en efterfølger er undervejs, og at produktionen åbenbart allerede er startet.

Det skete, efter journalisten nævnte flere projekter, som Reedus har gang i, heriblandt ‘The Walking Dead’ og netop ‘Death Stranding’, hvortil han svarede: »Vi er lige startet på toeren«.

Efter afsløringen tweetede Hideo Kojima et nogle billeder af ham selv og Reedus med kommentaren: »Gå ind på dit private værelse, min ven« – en reference til netop ‘Death Stranding’ og et rum i spillet, hvor Reedus’ rolle slapper af imellem sine opgaver.

Trods den drilske, men venligsindede respons fra Kojima, kan der tolkes lidt på spørgsmålet og ikke mindst svaret, for eftersom der blev opremset en del film, serier og sågar en bog i samme sætning, kan den omtalte efterfølger altså også pege mod et helt andet medie.

Det lader dog til, at der er genel konsensus omkring en efterfølger til ‘Death Stranding’, og det ville da heller ikke komme som en overraskelse, hvis Reedus og Kojima fortsætter deres partnerskab, som de ofte hylder i offentligheden.

‘Death Stranding’, som også havde Mads Mikkelsen og Léa Seydoux på rollelisten, udkom oprindeligt til PlayStation 4 i 2019. Siden er da det blevet lanceret i nye udgaver til både PC og PlayStation 5.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af