Jake Paul annoncerer næste boksekamp – skal op imod Tommy Fury

Jake Paul annoncerer næste boksekamp – skal op imod Tommy Fury
Jake Paul. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Der har været meget virvar om, hvem Jake Pauls næste modstander skulle være i bokseringen, for ingen har tilsyneladende haft lyst til at udfordringen op.

Det skyldes dog ikke så meget, at Paul anses som en frygtet modstander, men derimod det cirkus, som florerer omkring kampene.

Men nu er alle brikkerne på plads til næste opgør, hvor Tommy Fury træder ind i hjørnet overfor YouTube-stjernen. Det sker den 18. december i år.

Kampen er blevet annonceret af Showtime, og Paul har efterfølgende bekræftet nyheden på Twitter med en lille stikpille til Fury.

Tommy Fury er bror til Tyson Fury, som Paul tidligere har prøvet at få ind i ringen. Han ville da formentlig også være en større udfordring, da han er tidligere ubesejret verdensmester i sværvægtsklassen.

Men Jake Paul må altså tage til takke med Tommy Fury, som også har erfaring som professionel bokser – når han ikke lige har deltaget i realityserien ‘Love Island’.

Den yngre Fury-bror er ubesejret i syv kampe, hvoraf fire er vundet på knockout.

Jake Paul er ligeledes ubesejret i alle sine fire kampe. Han har dog ikke en fortid som professionel bokser, men har derimod besejret tidligere NBA-spiller Nate Robinson, YouTuber Ali Eson Gib og den pensionerede MMA-kæmper Ben Askren.

Tidligere i år vandt han desuden over MMA-mesteren Tyrone Woodley i en sejr, der – ligesom Pauls andre kampe – blev mødt af heftig kritik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af