Kanye West er kommet på TikTok

Kanye West er kommet på TikTok
Kanye West. (Foto: Edward Berthelot/Getty Images)

Det kan godt være, at Kanye West er særdeles aktiv på Instagram, men det har ikke stoppet ham fra at tilføje endnu et socialt medie i sit repertoire.

Rapperen, der officielt går under navnet Ye nu, er nemlig kommet på TikTok, hvor han indtil videre har postet en enkelt video.

Klippet er dog bekendt, hvis du allerede følger ham på Instagram, for det er blot genbrug af et klip fra Meta-platformen, hvor han nynner med på sit eget nummer ‘Selah’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Normalt ville det blive opfattet som en dødssynd at poste en video, som man allerede har brugt på en anden platform, men Kanye’s gonna Kanye, som man siger.

Det bliver dog interessant at se, om Ye blot plagierer sin egen tilstedeværelse på andre sociale medier, eller om han bliver mere personlig på TikTok, som han tidligere har haft et noget negativt syn på.

Således har han tidligere kritiseret sin ekskone, Kim Kardashian, for at give deres datter, North West, adgang til platformen med deres fælles konto, som har mere end syv millioner følgere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af