Louis Vuitton fortsætter League of Legends-samarbejde med rigtig kollektion – danske Klara Kristin fremviser

Louis Vuitton fortsætter League of Legends-samarbejde med rigtig kollektion – danske Klara Kristin fremviser
Klara Kristin, nummer to fra venstre, er en af modellerne i kampagnen for Louis Vuitton x League of Legends-kollektionen.

I oktober afslørede Louis Vuitton, at chefdesigneren for brandets kvindelinje, Nicolas Ghesquière, havde designet skins til to af de kvindelige karakterer i ‘League of Legends’ op til verdensmesterskaberne i november. Dengang var der dog kun tale om skins, som man siden kan købe og bruge i spillet, men nu har luksusmodehuset og spilskaberne lanceret en fysisk kollektion.

Hvis du har alt for mange penge eller vilde juleønsker, så kan du altså nu lege Qiyana eller Senna i virkeligheden og iklæde dig Ghesquières sportslænende looks.

Klara Kristin i kollektionen.

Den danske model og skuespiller Klara Kristin er blandt modellerne, der viser den nye kollektion frem, og hun fortsætter dermed sit parløb med Louis Vuitton, som hun tidligere har gået shows for og været kampagnemodel for.

Kollektionen indeholder alt fra t-shirts og t-shirt-kjoler til sneakers, bælte, tasker og et Tambour Horizon-ur, der ligesom det meste af kollektionen blander Louis Vuittons monogramprint med ‘League of Legends’-symboler. Men igen, en t-shirt til 3.800 kroner er noget af det billigste, du kommer i nærheden af i Louis Vuittons webshop.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af