Vera annoncerer debut-ep og udgiver caribisk-inspireret single – hør ‘Nobody Else’

Vera annoncerer debut-ep og udgiver caribisk-inspireret single – hør ‘Nobody Else’
Vera.

Den danske producer William Asingh har under aliaset Vera udgivet singlerne ‘In And Out Of Love’ og ‘Falling’ feat. OK Kaya, og nu har han annonceret, at debut-ep’en ‘Good Job – No Conversation’ udkommer den 8. december. Samtidig får vi endnu en smagsprøve på ep’en med nummeret ‘Nobody Else’, der er udkommet i dag.

»Lyrisk er ‘Nobody Else’ en hyldest til den caribiske roman ‘Wide Sargasso Sea’ af Jean Rhys. Romanen er et svar til Brontës ‘Jane Eyre’, hvori godsejeren holder sin jamaicanske kone indespærret på loftet, eftersigende fordi hun er gal. ‘Wide Sargasso Sea’ fortæller historien om ‘den gale kvinde på loftet’, og med dens kolde, triste tone beskriver bogen det jamaicanske landskab og den evige drikken rom«, fortæller Vera om nummeret i en pressemeddelelse.

Teksten af skrevet af Asinghs kæreste, mens omkvædets melodi er skrevet i samarbejde med Off Bloom. ‘Nobody Else’ lægger sig fint i forlængelse af de forrige singler med læskende guitar-licks, luftige saxofontemaer og den bouncy feeling, som særligt var til stede på ‘Falling’.

‘Good Job – No Conversation’ kommer til at indeholde fire numre udover de tre singler, heriblandt et cover af James Blakes ‘Life Round Here’.

Udover snart at være klar med sin debut-ep, har Vera skrevet og produceret en stor del af Mø’s nye ep ‘When I Was Young’.

Læs interview: Hold øje med Vera: Ibiza-stemning og ’Taxa’-inspireret saxofonpop

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af