6ix9ines kæreste besøger ham i fængsel – deler det første billede af rapperen bag tremmer

6ix9ines kæreste besøger ham i fængsel – deler det første billede af rapperen bag tremmer
6ix9ine under en anden retssag i august 2018. (Foto: Bob Levey/Getty Images)

Efter et exceptionelt turbulent 2018, hvor 6ix9ine toppede hitlister, blev kidnappet, trollede fjender og var i medierne på grund af sin dom om seksuel krænkelse af en mindreårig, blev der meget stille om rapperen med det regnbuefarvede hår, efter han i november 2018 blev anklaget for en række nye forbrydelser.

Hvis han bliver dømt, kan anklagerne give ham livstid i flere omgange, og derudover har 6ix9ine siddet i fængsel siden anholdelsen, hvilket han kommer til at blive ved med, indtil retssagen starter til efteråret.

Men efter den påtvungne tavshedsperiode, er Tekashi nu begyndt at røre lidt på sig igen her i starten af 2019. I sidste uge kom det frem, at rapperen endnu engang prøver at opnå løsladelse mod kaution (hvilket han før er blevet nægtet), og at den kontroversielle kunstner har samlet over 50.000 underskrifter til sin sag. Og nu får vi altså det første billede af rapperen siden den dramatiske fængsling.

Det er Tekashis kæreste, Jade, der har besøgt ham i fængslet og nu altså postet et billede. Hun har tilføjet teksten »he’s good luv, enjoy« og hashtagget #FreeDanny, da 6ix9ines rigtige navn er Daniel Hernandez. På billedet kysser hun ham på kinden, mens han har begge hænder solidt plantet på hendes bagdel.

Tidligere har Jade postet billeder, hvor hun har samme regnbuefarvede hår som kæresten samt en 69-tatovering, så hun har tydeligvis ikke opgivet håbet om 6ix9ine.

 

View this post on Instagram

 

He’s good luv , enjoy  #FreeDanny

A post shared by Snap? So_youjad3 (@__ohsoyoujade) on

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Lyt til podcast: Tekashi-cast i Standard #31: 6ix9ine har trollet sig helt til tops

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af