Gik du glip af Tobias Rahims første arenatour? Se ham spille ‘Toget’ i Royal Arena

Gik du glip af Tobias Rahims første arenatour? Se ham spille ‘Toget’ i Royal Arena
Tobias Rahim i Royal Arena. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

Tobias Rahim lagde lørdag aften vejen forbi Royal Arena, hvor popkometen blændede op for et stort og ambitiøst sårbarhedsteater.

Koncerten markerede samtidig afslutningen på Rahims ‘Hvis vi stadig lever tour’, der de seneste uger desuden har bragt ham forbi Ceres Arena i Aarhus, Aalborg Kongres & Kulturcenter samt Sydbank Arena i Odense.

Med andre ord nogle af de største spillesteder, vi har her i landet. Danmarks store, nye popstjerne har vind i sejlene, må man sige.

Det står også klart i den nye video fra koncerten i Royal Arena, som Rahim nu har delt. Her fornemmer man ekstasen i den propfyldte sal, da sangeren først spiller en intim, akustisk udgave af kæmpehittet ‘Stor mand’.

Derefter bliver stemningen dog en helt, helt anden, da neongrønne lyskanoner indvarsler Rahims seneste single: Den tordnende tranceskæring, der er Barcode Brothers-samarbejdet ‘Toget’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tobias Rahim kan til sommer opleves på en lang række danske festivaler som Tinderbox, Northside og Smukfest. Desuden får han i år lov til at spille på Roskilde Festivals Orange Scene efter sidste års tætpakkede Arena-koncert.

Derudover er Rahim også på programmet for dette års Fredagsrock i Tivoli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af