Jamie Lee Curtis undskylder for at kritisere MCU

Jamie Lee Curtis undskylder for at kritisere MCU
Jamie Lee Curtis. (Foto: Mike Coppola/Getty Images)

Tidligere på ugen gik et interviewklip med ‘Borderlands’-aktuelle Jamie Lee Curtis viralt.

Hun og en række andre stjerner blev spurgt, om de kunne gætte hvilken fase, Marvel Cinematic Universe var i for tiden. Hendes svar lød prompte »dårlig«, hvilket vakte både jubel og forargelse på internettet, alt efter hvad folks holdninger til Marvel-film skulle være.

Det var heller ikke første gang, hun langede ud efter Marvel. Da hun i 2022 medvirkede i multivers-succesen ‘Everything Everywhere All At Once’, skrev hun et par stikpiller til Marvels multivers-satsning ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ på Instagram:

»Er det bare mig? Virker det ikke lidt strange, at vores lille film, der har været i stand til og stadig er i stand til at være den mest populære film i USA, og som i sandhed er marvelous, viser sig at out-marvel enhver Marvel-film, de udgiver«.

»Er det her en af de der internet-fejder? Alt, jeg siger, er, at vi ville slagte i en ‘Family Feud’-konkurrence mod Doctor Stranges strangers«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Sandheds-alarm: ‘Everything Everywhere All at Once’ er marvelous! Den har et dybt, bankende hjerte og brillerende visuelt guf, ekstraordinære optrædener og fantastiske, grufulde kampscenerOg den kostede mindre end det samlede catering-budget på ‘Doctor Strange’ og/eller enhver anden Marvel-film«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu tager Curtis imidlertid de udtalelser tilbage. Det sker i et interview med People.

»Jeg har intet mod Marvel som helhed« siger Curtis i interviewet. »Jeg har set en del Marvel-film«.

»Det jeg snakkede om, var, at ‘Everything Everywhere All at Once’ var en lille film, der var i stand til noget stort … og vi var i stand til at fortælle en multivers-historie, der virkelig rørte folk« fortsætter Curtis. »Det, jeg prøvede at sige, var, at det ikke behøver at være en Marvel-film for at være opsigtsvækkende og virkelig røre dig«.

Curtis fortæller People, at hun »måske er den mest konkurrenceglade person på planeten« og siger at »det selvfølgelig var så interessant, at vi var oppe mod en stor Marvel-film«.

»Måske havde jeg lyst til at sætte gang i lidt venlig konkurrence«, sagde Curtis leende. »Og du kan ikke have et selskab, der hedder Marvel, uden at nogen laver sjov med det og kalder det Marvel-less. Jeg mener, jeg synes at vi out-marvelede Marvel«.

»Jeg kan ærlig talt ikke forestille mig, at de nogensinde vil ringe efter mig, når jeg jo satte gang i en fejde«, siger hun. »Men jeg er en samarbejdende kunstner. Jeg arbejder med mange mennesker på mange forskellige ting, og hvis rollen var interessant, og hvis jeg kunne bidrage med hvad jeg gør, så ville jeg selvfølgelig gerne arbejde med Marvel. Hvad skulle jeg gøre, sige nej? Selvfølgelig!«

»Men jeg har svært ved at forestille mig at Marvel ville finde noget at bruge en 64-årig kvinde til«, tilføjer hun dog.

»Jeg er bange for, at hvis jeg medvirkede i en Marvel-film, ville de placere prikker overalt på mig og få mig til at spille skuespil alene i et varehus et sted. ‘Everything Everywhere All at Once’ var den mest uventede, fornøjelige oplevelse, måske i hele min karriere, alene fordi forventningerne var så lave, og fordi jeg arbejdede så frit, og at jeg bare havde en fest med at lave den. Og der var ingen greenscreen«.

Jamie Lee Curtis er for tiden aktuel i Eli Roths filmatisering af ‘Borderlands’-spillene, der får dansk biografpremiere 8. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af