Se Casey Affleck og Laurence Fishburne blive sendt ud i rummet i traileren til sci-fi-thrilleren ‘Slingshot’

Se Casey Affleck og Laurence Fishburne blive sendt ud i rummet i traileren til sci-fi-thrilleren ‘Slingshot’

Efter den svensk-danske satsning ‘Stockholm Bloodbath’ er den svenske instruktør Mikael Håfström tilbage i Hollywood. Håfström er bedst kendt for det svenske 2003-hit ‘Ondskab’, men de seneste 20 år har han primært instrueret amerikanske film såsom ‘The Rite’, ‘Outside The Wire’ og Stephen King-filmatiseringen ‘1408’.

Hans næste film, ‘Slingshot’, er en science fiction-thriller med Casey Affleck og Laurence Fishburne i hovedrollerne. Filmen er distribueret af det uafhængige amerikanske filmselskab Bleecker Street.

Filmen har netop fået en trailer, og her kan man se Affleck og Fishburne spille to astronauter, der bliver sendt på en farlig mission mod Saturns måne Titan, men undervejs viser det sig, at det er svært at bevare grebet om virkeligheden, når man befinder sig langt ude i verdensrummet. Det føles tilmed som om, verdensrummet selv har en slags bevidsthed, der forsøger at modkæmpe missionen.

‘Slingshot’ har biografpremiere i USA 30. august. Der er i skrivende stund ingen officiel dansk premieredato.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af