Lenny Kravitz forklarer endelig udødeligt halstørklæde-meme

Han siger det selv: »I can’t escape this, brother«.

Jimmy Fallon har lige sagt, at han bliver nødt til at spørge ham om det famøse billede, hvor Lenny Kravitz går ned ad gaden med et halstørklæde så stort, at det nærmere er et tæppe. Billedet er faktisk fra november 2012 (selv om Kravitz allerede i 2010 blev drillet med et andet halstørklæde), men lever stadig sit helt eget liv på internettet. Det er blevet andet blev suget ind i den oversize-meme-tendens, som har rullet i år.

»Jeg bor i Bahamas. Jeg er vant til varmt vejr, og du kan se, at jeg var nødt til at smutte i butikken. Jeg købte nogle dagligvare. Jeg tænkte, at jeg ville tage et lille halstørklæde på for at beskytte min hals, og det var det halstørklæde, jeg lige havde«, forklarer musikeren her godt seks år efter, da han besøgte Fallons ‘The Tonight Show’.

»Men Lenny, det her er ikke et halstørklæde, det er et tæppe«, siger Fallon til både sin egen, publikums og Questloves store fornøjelse.

»Du kan give skylden til ham, der lavede det halstørklæde og gav mig det. Det var bare dagen, jeg valgte at tage det på, og jeg anede ikke, at der ville være paparazzi. Det er nu alt«, siger Kravitz, før han fortæller, at halstørklædet kun er blevet større med årene i hænderne på internettet.

Fallon viser et eksempel og nedenfor er nogle flere fra årenes løb, og ja, faktisk har halstørklædet også fået sin egen Facebook-side, selvom den ikke har været så aktiv de seneste par år. Og ja, selvom Kravtiz virker lidt træt af det meme, så er al omtale er god omtale – og vel altid bedre end hans ødelagte bukser og penis-øjeblik i Stockholm i 2015.

Læs også: Tidens bedste memes tager pis på Balenciaga og oversize-tendenserne

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold