Kanye Wests beef med Jay-Z er definitivt ovre efter nyt Instagram-post

Kanye Wests beef med Jay-Z er definitivt ovre efter nyt Instagram-post
Kanye West og Jay-Z til den stjernebesatte offentliggørelse af Tidal.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Kanye West og Jay-Z’ beef er endegyldigt ovre, hvis man skal dømme ud fra Kanyes seneste Instagram-opslag. For knap to dage siden lagde musikeren et billede op af Beyoncé og Jay-Z med captionen »famleeeeee«.

Og hvis det ikke er bevis nok for forsoningen mellem the Carters og the Wests, så skal man bare tage ét kig på Beyoncés fodtøj: Høje hæle fra Kanyes Yeezy sæson 5-kollektion.

Kanyes beef med Jay-Z går en del år tilbage og startede tilsyneladende, da Beyoncé og Jay-Z ikke deltog i Kanye og Kim Kardashians bryllup i 2014 på grund af egne ægteskabsproblemer – ifølge rygterne skulle Jay-Z ellers have været forlover.

Siden har de to megastjerner haft flere uenigheder, blandt andet om Jay-Z’ musiktjeneste Tidal, der angiveligt snød Kanye for et større millionbeløb.

Men nu er the Carters altså igen en del af West-familien. Det lover særdeles godt for de mange fans, der i årevis har ventet  på en opfølger til Kanye og Jay-Z’ ikoniske album ‘Watch the Throne’. Tidligere på måneden teasede Kanye nemlig, at en to’er er på vej, og nu virker projektet for alvor plausibelt.

Læs også: Kanye West teaser nyt album: ’Yandhi’ ude denne måned

View this post on Instagram

famleeeeee

A post shared by ye (@kanyewest) on

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold