Søren Huss tilføjet som allersidste navn til NorthSide

Søren Huss tilføjet som allersidste navn til NorthSide
Søren Huss.

NorthSide har afsløret den endelige plakat, og de har offentliggjort årets spilleplan, men der var åbenbart lidt mere i posen alligevel.

Søren Huss er nemlig blevet tilføjet musikprogrammet, og den tidligere Saybia-forsanger spiller i Ådalen lørdag den 8. juni. Med sig tager han blandt andet sangene fra det flotte 2017-album ‘Midtlivsvisen’, der sikrede Huss store anmelderroser hele vejen rundt. Han har netop udgivet dobbeltsinglen ‘Romantikerens kile/Vekseleren’, som varmer op til et nyt album, der forventes ude til efteråret.

NorthSide har også annonceret arrangementer til Kolonihaven – blandt andet en hiphopsnak mellem Pelle Peter Jensen og Peter Aagaard, der under overskriften ‘På festival i en hiphop-tid’ taler om festivaler og hiphophistorie med udgangspunkt i NorthSide-bookingerne Nas, Migos og The Streets.

Læs også: NorthSide afslører årets spilleplan

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold