Sleiman så 6ix9ine blive slået af det bandemedlem, som New York-rapperen senere vidnede mod i retten

Sleiman så 6ix9ine blive slået af det bandemedlem, som New York-rapperen senere vidnede mod i retten
6ix9ine under en retssag i august 2018.
Foto: Bob Levey/Getty Images

Sidste måned vidnede 6ix9ine i retten mod en række folk fra en bande, han selv tidligere havde været en del af. En af de mænd han vidnede mod gik under navnet Harv og var rapperens tidligere bodyguard. I retssagen kom det frem, at det var Harv, der havde kidnappet og røvet den kontroversielle rapper, og i kølvandet på 6ix9ines vidnesbyrd blev Harv kendt skyldig.

Men rapperens tidligere bodyguard var åbenbart voldelig mod 6ix9ine længe før kidnapningen. Det fortæller den danske rapper Sleiman i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor Sleiman er gæst og kortlægger den vanvittige historie om sit 6ix9ine-samarbejde ‘R.E.D.’, der netop er udkommet. Det nummer blev nemlig lavet på et hotel i Milano, hvor der foregik en ret skør scene.

»Han (6ix9ine, red.) sad og delte en video til 50 Cent, hvor han havde to piger med nede af hoteltrapperne«, fortæller Sleiman i Standard: »Han sad og fik grineren over det, og så fik han bare sådan en slap i nakken af en af de der, der sidder i fængsel nu i den der sag. ‘Nu skal du op og rappe, du, ikk? Lad os blive færdige med det her! Du kan ikke blive ved med at sidde på Instagram!’ Jeg tror, det var Harv, ham den store kæmpe. ‘Kom i gang, mand, klokken er fire om natten’«.

Sleiman fortæller desuden i Standard – Soundvenues hiphop-podcast, at han selv og Livid blev bedt om at agere sikkerhedsvagter for 6ix9ine i Milano, og at sangen, som de fik indspillet den nat (efter at Harv havde slået 6ix9ine), var skrevet af den danske rapper samt en af Tekashis tekstforfattere. Det er det nummer, der nu altså er udkommet under navnet ‘R.E.D’ inklusive et gæstevers af Gilli, der disser 6ix9ine.

Læs også: Sleiman kritiserer 6ix9ine for at vidne: »Man kan ikke både blæse og have mel i munden«

Lyt til podcast: Sleiman fortæller hele historien bag sit 6ix9ine-samarbejde i Soundvenues hiphop-podcast

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold