Stortalentet Necklace besynger parforholdet på den inderlige single ‘Wake Up’ – debutalbum annonceret

Det er efterhånden et par år siden, at den forhenværende Waldo & Marsha-medlem Niklas Grool startede sit soloprojekt, Necklace, som vi placerede på vores Breaking Sound-liste i 2018.

Nu har han udgivet sin første single i 2020 efter et stille 2019. Nummeret hedder ‘Wake Up’ og er en kærlighedssang, solidt forankret i hverdagen, hvor Necklace synger om de små forskelle, han vil gøre i forholdet. Singlen er første forløber for hans debutalbum, der lander senere på året.

Vi har tidligere beskrevet, hvordan Necklaces originale trap-inspirerede poplyd lægger sig lidt op ad Young Thugs stil med sine tydelige hiphopreferencer, og der er også steder, hvor vokalen stadig minder om Atlanta-rapperen, for eksempel på linjerne i omkvædet: »I wanna wake up / And never make you wait up«. Men overordnet er produktionen gået i en mere nedtonet retning, med en simpel guitar og en tung stortromme som de bærende elementer, hvilket giver bedre plads til Niklas Grools karakteristiske vokal.

Necklace har tidligere udgivet singler som den skønne ‘Try This’, der var på vores liste over 2017’s bedste numre og den boblende ‘Between (Me & You)‘.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold