Anmelderudskældt Shia LaBeouf-film solgte én billet i engelsk åbningsweekend

Anmelderudskældt Shia LaBeouf-film solgte én billet i engelsk åbningsweekend

Shia LaBeouf har senest vakt opmærksomhed med sit anti-Trump-kunstprojekt og er i det hele taget en mand, der skaber ringe i vandet, hvor end han går.

Men det er ikke nødvendigvis garant for, at de film, han medvirker i, bliver successer ved billetlugerne. I ‘Man Down’ spiller han den bærende rolle som en krigsveteran med PTSD, der netop er hjemvendt fra Irak. Filmen er blevet vist i biografer hen over vinteren, og i weekenden fik den så premiere i England. Og her slog den rekord – for der var kun én (1!), der købte billet. Filmen har således indtjent syv pund.

Dito Montiels krigsdrama blev vist på blandt andet Venedig- og Toronto-festivalerne i 2015, men der gik over et år, før den kom ud til publikum – hvilket nok primært skyldtes den exceptionelt dårlige modtagelse.

Den fik en usædvanlig score på nul procent på Rotten Tomatoes, hvilket vil sige, at alle anmeldere har stemplet den som dårlig. Den har fået ord som »frastødende manipulerende« (Variety) og »uinteressant« (The Guardian) med på vejen.

Montiel har ellers tidligere stået bag den fine ‘A Guide to Recognizing Your Saints’, også med LaBeouf.

Læs også: De 15 mest opsigtsvækkende citater fra Shia LaBeoufs ærlige interview med Variety

Læs også: Anmeldelse af Shia LaBeouf – manden, ikke værket

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af