Førstepladsen i Ultimate Team: Skadet Liverpool-stjerne smadrer modstanderne i ‘FIFA’

Førstepladsen i Ultimate Team: Skadet Liverpool-stjerne smadrer modstanderne i ‘FIFA’
Diego Jota. (Foto: Pool/Getty Images)

Det går mildest talt ikke godt for Liverpool, der efter at have vundet Premier League sidste sæson nu kæmper med at holde trit i toppen efter en dårlig stime.

En af grundene er et tamt angreb, der tydeligvis mangler Diogo Jota – nyindkøbet, der i starten af sæsonen bragede mål ind, men derefter blev skadet.

Siden da har Jota holdt sig på sidelinjen, men han er stadig aktiv på grønsværen. I hvert fald den digitale én af slagsen i ‘FIFA’, hvor han lige nu fører FIFA Ultimate Team Champions.

Liverpool-spillerens placering på førstepladsen kommer efter endnu en omgang af 30 kampe på én dag, som han er gået ubesejret igennem.

Og det er altså ikke første gang, at Jota formår at tørre gulvet med sine modstandere på så imponerende vis.

Det kunne dermed tyde på, at Jota både har travlt med genoptræning og med at opretholde sin form i ‘FIFA’ på trods af skarp konkurrence fra resten af spillets fanskare.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som Eurogamer noterer, er det faktisk ikke helt overraskende, at Jota klarer sig så godt. Han er en erfaren ‘FIFA’-spiller, der sidste år vandt esport-konkurrencen FIFA 20 ePremier League Invitational for Premier League-spillere (hvor han i øvrigt tæskede sin holdkammerat Trent Alexander-Arnold).

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af