‘Guardians of the Galaxy’ gør comeback i efteråret – se trailer til actionfyldt nyt spil

‘Guardians of the Galaxy’ gør comeback i efteråret – se trailer til actionfyldt nyt spil
'Guardians of the Galaxy'. (Foto: Square Enix/Marvel)

‘Guardians of the Galaxy’ vender tilbage i spilform, når Star-Lord og hans team af komiske superhelte skal redde universet.

Spillet, der meget originalt hedder ‘Guardians of the Galaxy’, tager dog et afbræk fra de velkendte film og byder i stedet på en helt ny historie for Star-Lord, Drax, Gamora, Groot og Rocket.

Her følger vi nemlig gruppen kun et år inde i deres samarbejde, men skal man dømme ud fra en ny trailer, er der humor og stemning helt som vi kender det.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Guardians of the Galaxy’ har været undervejs i længere tid som en officiel aftale mellem Marvel og spilfirmaet Square Enix.

Aftalen har allerede resulteret i spillet ‘The Avengers’, der udkom sidste år til en meget lunken modtagelse, som siden hen er blevet til løbende kritik.

Forhåbentlig lykkes det bedre med ‘The Guardians of the Galaxy’, når det udkommer til PC, PlayStation 4 og 5 samt Xbox Series X/S og Xbox One den 21. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af