Her er nogle af de bedste memes fra første sæson af ‘House of the Dragon’

Her er nogle af de bedste memes fra første sæson af ‘House of the Dragon’
'House of the Dragon' afsnit 7. (Foto: HBO)

Advarsel: Denne artikel indeholder spoilers for første sæson af ‘House of the Dragon’.

Så er der (endelig!) lagt op til en dans med drager, efter første sæson af ‘House of the Dragon’ mandag rullede over skærmen.

Imens sæsonfinalen var en værdig arvtager til ‘Game of Thrones’, er der ingen tvivl om, at nogle af seriens største højdepunkter faktisk er de mange memes, som sociale medier har kastet af sig.

Og vi kan jo lige så godt starte med slutningen, nemlig sæsonens mest kaotiske MVP: Vhagar.

Dragen, der – efter Rhaenyra havde slået fast, at hun ikke ville tage første skridt mod en krig – tog sagen i egen hånd og eskalerede hele affæren ved at dræbe den unge prins Lucerys og dragen Arrax.

Det lille callback til en af de mest populære memes fra ‘Game of Thrones’ stoppede dog ikke, for som flere påpegede, var Aegon ikke den eneste, der ikke kan styre sin drage – vi har nemlig set det før.

Men tilbage til ‘House of the Dragon’, for der er nogen, der skal stå skoleret i sæson to, når deres mor, dronning Alicent Hightower, finder ud af, hvad de har gjort.

I det mindste gav den første dragekamp os en af sæsonens mest imponerende scener, nemlig Vhagars enorme størrelse, der lige blev sat i perspektiv med et skræmmende øjeblik, der fik hårene til at rejse sig.

Apropos upopulære personer som Aegon, så kan vi jo lige tjekke ind hos Daemon, der med afsnit otte blev et kæmpe hit hos publikum efter at have forsvaret Rhaenyra og sin familie, imens han fulgte sin bror en sidste gang op til jerntronen.

Men som så valgte at tage kvælertag på Rhaenyra og dermed (gen)indtage rollen som internettets yndlingshade-skurk i sæsonfinalen.

I det mindste synger han for en af de mest bestialske og største drager nogensinde, nemlig Vermithor (som du gør klogt i at huske navnet på).

Men lad os lige glemme alt om Daemon og sætte pris på Rhaenyra.

Har du svært ved at komme i tanke om gode memes fra sæsonens første håndfuld afsnit, så er det med god grund, for ja, det tog vitterligt fire-fem afsnit, før vi var oppe i omdrejninger.

Og da det tempoet endelig blev skruet op, kunne vi ikke se en fis, for ‘House of the Dragon’ fortsatte ‘Game of Thrones’-traditionen for usædvanligt mørke scener.

Der har i øvrigt været meget snak om ‘House of the Dragon’ og efterårets anden episke fantasyserie ‘Ringenes Herre: Magtringene, og vi må bare sige, at drageserien vandt meme-konkurrencen.

Selvom ‘House of the Dragon’ startede sløvt, så lader det dog til, at stemningen er vendt med den stærke afslutning i de sidste afsnit, selvom de mest loyale fans naturligvis var med fra dag et.

Ventetiden til næste sæson bliver, må vi bare indrømme, ulidelig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af