Olivia Wilde deler internettets mest eftertragtede salatdressing og tager tykt pis på sladder-kontrovers

Olivia Wilde deler internettets mest eftertragtede salatdressing og tager tykt pis på sladder-kontrovers
Olivia Wilde ved 'Don't Worry Darling'-premieren i Venedig. (Foto: by John Phillips/Getty Images)

Der har været meget snak om Olivia Wilde de sidste måneder – først med dramaet omkring ‘Don’t Worry Darling’ og senest forholdet til eksmanden Jason Sudeikis.

De seneste dage er sociale medier kogt over efter en af parrets tidligere barnepiger har udtalt sig om om, hvordan Wilde og Sudeikis angiveligt gik fra hinanden, hvilket blandt andet inkluderer en meget omtalt salatdressing.

Og nu har Wilde med en særdeles kæk story på Instagram indirekte kommenteret på hele kontroversen, da hun simpelthen bare har postet den formodet opskrift, som åbenbart stammer fra forfatter Nora Ephron.

Salatdressingen har fået sin helt egen rolle i trekantsdramaet mellem Wilde, Sudeikis og Harry Styles, da hendes eksmand i en udveksling med føromtalte barnepige nævner den som en speciel dressing, som Wilde plejede at lave specielt til familien.

Men da han tilsyneladende tager hende i at lave den til Styles, bliver den i stedet et symbol på ægteskabet, der er ved at falde fra hinanden, og derfor er salatdressingen naturligvis blevet helt notorisk online.

Ironisk nok – eller måske ganske bevidst fra Wildes side – stammer opskriften fra Ephrons autobiografi ‘Heartburn’, der omhandler hendes krakelerende ægteskab til Carl Bernstein, og hvordan det ender i skilsmisse, efter han er hende utro.

Netop det aspekt (dog med ombyttede roller) kan man jo tolke frit på, især når man tænker på, at Wilde lige nu anklages for at ødelægge ægteskabet til Sudeikis ved at være ham utro med Styles – i så fald ville det være et ganske imponerende troll af hende.

Er du i øvrigt nysgerrig efter opskriften, som ifølge Ephron skulle gøre sig fremragende til grønne salater som rucola, brøndkarse og julesalat, er den her: To teskefulde dijonsennep blandes med to teskefulde god rødvinseddike. Rør det sammen med en gaffel og tilføj herefter seks teskefulde olivenolie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af