Buy or Die: Raf Simons’ lyseblå ‘Stan Smith’-sneaker

Buy or Die: Raf Simons’ lyseblå ‘Stan Smith’-sneaker

Adidas lå ikke på den lade side med ‘Stan Smith’-collabs i 2014. Opening Ceremony og Yohji Yamamoto satte begge deres præg på den klassiske tennissko, og der blev designet sneakers med citrusprint og versioner med en strikket overdel. Tv-serien ‘American Dad’ blev endda inviteret til et samarbejde, og så var der selvfølgelig de to stærke samarbejder med henholdsvis Pharrell og Raf Simons.

Lige nu er Raf Simons’ lyseblå ‘Stan Smith’-sneaker online hos womenswear-webshoppen  My Theresa. Den er perfekt i den diskrete og sarte blå farve og passer godt ind i de fleste forårsgarderober – både til forårets 70’er-vibe med brede bukser, jeans og stumpede culotte-bukser samt kjoler og nederdele.

Raf Simons’ Adidas-sneakers dropper med løbende mellemrum hen over foråret, men de bliver oftest udsolgt lige så hurtigt, som de kommer online. Chancen er der altså lige nu.

Læs også: Street style fra ‘Superstar’-receptionen

P00132102--DETAIL_2P00132102--DETAIL_1

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af