Buy or Die: Fælles kollektion fra Carhartt WIP og Slam Jam

Buy or Die: Fælles kollektion fra Carhartt WIP og Slam Jam

Både Carhartt WIP og den italienske retailer Slam Jam fejrer i år 25-års jubilæum, og da parterne allerede har et tæt samarbejde kørende med tidligere collabs, virker en fælles fejring oplagt. Og det sker med den fælles kollektion, ‘Boom Town Slickers’, som de sender på gaden i dag.

Kollektionen er blevet til under kreativ ledelse af den britiske designer Andrew Bunney og består af en t-shirt, en taske, en vest og to forskellige jakker, der alle laves i fem farver og kan ses i kampagnevideoen her nedenfor.

Kollektionen kan blandt andet findes hos End Clothing.

Læs også: Lacoste genopliver egne 70’er-kampagner i retrokollektion

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af