M.I.A. teaser ny video i samarbejde med H&M

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den engelske musiker og provokatør har lige løftet sløret for den første del af sit samarbejde med H&M i forbindelse med promoveringen af high street-gigantens World Recycle Week, der finder sted fra den 18. til den 24. april.

Selv om det kun er en teaservideo på ét minut, så er både billedsiden og musikken på ‘Rewear It’ klassisk M.I.A. Beatet er tungt med indiskklingende sitar henover, mens M.I.A gentager først ‘We generate the nation’ og så selvfølgelig ‘Rewear it’.

Æstetikken låner nogle greb fra ‘Borders’, når M.I.A. danser foran en mindre beduinlejr lavet af farvekoordineret tekstil og tilsyneladende placeret mit i en storby.

mia_hm 
»World Recycle Week handler om at få øjenen op for vigtige miljøspørgsmål, som det voksende affaldsbjerg, og skabe en global bevægelse«, siger M.I.A. ifølge en pressemeddelse fra H&M.

Hele musikvideoen får premiere på mandag.

M.I.A. vil blandt andet spille ‘Rewear It’, når hun giver en eksklusiv koncert i Stockholm den 23. april i forbindelsen med World Recycle Week. Meget tyder på, at man kun kan vinde billetter til koncerten. Tjek eventen på Facebook for løbende updates.

H&M’s mål er at indsamle et ton tøj i løbet af ugen fra de i alt 3.600 butikker, som kæden ejer verden over.

Læs også: M.I.A. provokerer Disney – hør ‘MIA OLA’, der sampler ‘Løvernes konge’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af