Kendall Jenner og Gigi Hadid i Photoshop-fail – se mor, ingen knæ

Kendall Jenner og Gigi Hadid i Photoshop-fail – se mor, ingen knæ

Here we go again, fristes man til at sige. For Photoshop er stadig en stor del af moden, når det kommer til serier og reklamekampagner – og nogle gange går det altså lidt for stærkt. Seneste bevis kan findes i det internationale modemagasin W, hvor de to bedsteveninder Kendall Jenner og Gigi Hadid er kommet under kniven.

Godt nok kalder magasinet modeserien ‘Placebo Pets’, og Kendall og Gigi spiller ifølge en pressemeddelelse »supervenlige, domestikerede, menneskeagtige husdyr«, der skal udstille vores forhold til teknologi, da det kan sidestilles med den måde vi omgås husdyr »på den måde vi er blevet trænet til at tilpasse vores opførsel, sprog og de billeder, vi vælger til at repræsentere vores forandrede selv«.

kendall_jenner_gigi_hadid_W_knae

Men det forklarer stadig ikke, hvorfor de to modeller pludselig har mistet knæskallerne på deres abnormt tynde, retoucherede ben. Især ikke når det kun er på ét billede – og når man kan ane normale konturer og et knæ på Kendalls venstre ben under kjolen.

Skærmbillede 2016-10-21 kl. 10.40.27

På et andet billede er det Gigis højre arm, der blevet underligt spids og tynd. På andre billeder giver retoucheringen klart bedre mening, da modellernes ansigter er blevet dyreagtige for at passe til temaet, der er en del af W’s tiårsjubilæums Art Issue. Magasinet har endnu ikke kommenteret sagen, og heller ikke Gigi eller Kendall, men ingen af de to har delt billederne med deres millioner af følgere på Instagram, hvilket ikke ligner dem.

Læs W’s interview med de to stjerner HER.

Læs også: Lena Dunham vil ikke photoshoppes længere – taler ud efter Tentaciones-forsiden

kendalljenner_wmagazine

gigihadid_wmagazine

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af