Det transparente look holder stadig: Ni bud til foråret

Sex og mode hænger uløseligt sammen. Der ser vi igen med mange designeres brug af gennemsigtige materialer, der på den ene eller den anden måde blotter huden. Vi har fundet nogle stærke bud.
Det transparente look holder stadig: Ni bud til foråret
Fra Astrid Andersens SS17-catwalkshow i London

barbaraigongini

Barbara I Gongini-bodysuit

At den danske designer forstår at arbejde med nuancer af sort, er dette bodysuit (endnu) et bevis på. For dets grafiske mønster er et lille kunstværk i sig selv, og huden indenunder bliver en del af det fuldendte look.
1.515 kr. hos Farfetch


jeanphillip

Strik fra Jean//phillip

Ved hjælp af 100 procent bomuld og en særlig væveteknik får denne herrestrik fra Jean//phillip et gennemsigtigt look, som kan dyrkes mere eller mindre alt efter, hvor meget man vil vise sig frem.
2.665 kr. hos Jean//phillip


astridandersen

Blonde t-shirt fra Astrid Andersen

Selv om hun dyrker et urbant streetwear-look til fyre, findes Astrid Andersens design i dag til begge køn. Med denne t-shirt forener designeren de traditionelle feminine blonder med det transparente og giver det hele et lidt gade-vibes med det oversize fit.
2.900 kr. hos Astrid Andersen


mollygoddard

Sort gennemsigtighed fra Molly Goddard

Hun kan trylle med det feminine look, og resultatet er et univers af flæser i lag og yndige kjoler. Havde det ikke været for det moderne, transparente materiale ville kjolen se gammeldags ud, men i stedet får den et friskt udtryk.
6.060 kr. hos Dover Street Market


commedesgarcons

Ærmeløs frakke fra Comme des Garçons

Husholdningsbudgettet for resten af året må muligvis ryge sig en tur for denne frakke. Til gengæld får man i den ærmeløse frakke med dobbelt knaplukning og sort uldkrave noget helt specielt, der låner elementer fra den klassiske herregarderobe og på sin egen futuristiske måde dyrker den transparente tendens.
31.260 kr. hos Ssense


rickowens

Herretop fra Rick Owens

Det er detaljerne, der fuldender værket i denne top, som med sit tynde, sorte stof får den gennemsigtige effekt. Ved halsen har toppen en flot, draperet effekt og ved hofterne og på ryggen går en markant syning, som understreger håndværket.
2.100 kr. hos Rick Owens


ganni

Bukser fra Ganni

Silhuetten til foråret må gerne være løs og flagrende, og så er blomsterprints altid en sikker vinder, når dagene begynder at blive længere, og solen titter frem. De højtaljede bukser fra Ganni har sort indlæg foroven, så gennemsigtigheden holdes til benene.
900 kr. hos Støy


stussy

Sportsinspireret top fra Stussy

Stussys streetwear-attitude krydres her med et hint fra sportens verden. Mønstret ‘Venich Mesh Muscle’ er opkaldt efter stranden ved Venich Beach, Muscle Beach, som har fået sit navn takket være de mange træningsfaciliteter, hvor toppen sikkert ville være et hit.
575 kr. hos Naked


hm

Transparent kjole fra H&M

Rækker budgettet ikke helt til den flotte, transparente kjole fra Molly Goddard, er H&M vanen tro klar med et budgetvenligt alternativ. Den har også det eftertragtede elastikbånd under brystet, som giver den et ekstra feminint touch, uden det bliver for damet.
399 kr. hos H&M

Læs også: Mens du venter på Yeezy Runner: Otte klodsede sneakers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af