Travis Scott er enig med fan, sneaker-gamet skal ændres

Travis Scott er enig med fan, sneaker-gamet skal ændres
Travis Scott. (Foto: Scott Legato/Getty Images for Live Nation)

I weekenden sendte Travis Scott sit seneste Air Jordan-samarbejde på gaden, da ‘Cactus Jack’-versionen af Air Jordan 6 ramte gaden. Som ventet – og altid – blev skoen hurtigt revet væk. Det er efterhånden kutyme, og mens de fleste sneaker-butikker efterhånden laver lodtrækninger af forskellig art for at forhindre lange køer og bots, så slipper Nikes egen webshop stadig disse eftertragtede collabs efter først til mølle-princippet.

Det betyder dog ofte, at det er professionelle resellers med bots og andre metoder, som hurtigt tømmer lageret og sekundet efter sælger skoene for tre-fire gange så meget som den oprindelige salgspris. Det er der egentlig intet nyt i, men det blev alligevel for meget for en Travis Scott-fan, da han i weekenden ikke fik fingre i et par Air Jordans.

»Vi har arbejdet hårdt for de hundredevis af dollars, som hans sko koster, men alligevel får ingen af os ægte fans fingre i hans sko«, skriver fanen @astro.travy på Instagram og fortsætter med at hate på resellerne.

»Travis’ fans fik ham på hitlisterne, køber hans merch, streamer hans sange millioner af gange og hjælper med at få hans album på førstepladsen. Giv os en chance for engangsskyld«, slutter han i tekstopslaget.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af LA FLAME (@astro.travy) den

Det er så, hvad det er, men hans post har fået stor opmærksomhed, for Travis Scott er at finde blandt kommentarerne.

»Din stemme vil ikke forblive uhørt«, skriver rapstjernen. Så det bliver selvfølgelig spændende at følge, om han rent faktisk har musklerne til at ændre Nikes måde at sælge eftertragtede sneakers på. Han burde få chancen senere i år, når hans take på Air Force 1-silhuetten forventes at lande.

Indtil videre viste Scott dog sine fans lidt love, da han i går pludselig annoncerede, at man kunne få en gratis merch-t-shirt for at fejre, at den nye single, ‘Highest in the Room’ debuterede på førstepladsen på Billboard Hot 100. Trøjerne blev dog hurtigt revet væk – hvilket kun gjorde @astro.travy mere sur på resellerne.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – danske samarbejder, Travis Scott og ny Reebok-sål

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af